February 27, 2016


Scrappy W lanceert in maart nieuwe single


February 27, 2016

Lang niks gehoord van de Super Saamaka rapper Scappy W? Wel hij timmert nog steeds aan de weg in onze muziekwereld. Zijn nieuwste poku heet ‘Kukke-Kekke’ en wordt volgende maand gelanceerd.  “Het is een strati wakaman taal uitgevonden door Dj Marocaan. Hij levert ook een bijdrage aan die song”, vertelt Scrappy.  Zijn streven is erop gericht om in april wederom een nieuwe poku te presenteren. Deze krijgt de naam mee van ‘Ivette’. De Super Saamaka rapper die momenteel in Nederland vertoeft, zegt volgende maand weer in Suriname te zijn. Naast het presenteren van de nieuwe poku heeft hij ook diverse optredens op het programma staan. Aan Teenie West vertelt Scrappy dat hij de laatste tijd veel in Nederland is, omdat zijn vriendin daar woont. Hij heeft nog geen plannen om te emigreren naar het koude land. Van de periode die hij in Nederland vertoeft, maakt hij wel gretig gebruik om zoveel mogelijk de wereld te zien. “Ik ben al naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Gambia en Oostenrijk geweest, In augustus wil ik Thailand en Costa Rica bezoeken.” Scrappy W, die hits als ‘Dikke Vrouwen’, ‘Tien Koeien’ en ‘Harvey’ op zijn naam heeft, scoorde vorig jaar hits met ‘Anuska’ en ‘Vlees op Vlees’. Wat zal het dit jaar worden? We zijn benieuwd! “Mensen kunnen verwachten wat ze altijd van mij gewend zijn. Ik beloof niet veel, maar doe altijd mijn best om veel te geven, omdat ik weet dat de verwachtingen hoog liggen”, besluit Scrappy W.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249