February 27, 2016


King B grijpt rol in speelfilm


February 27, 2016

Hiphopartiest en baas van Big Foot Records, Rodney ‘King B’ Pinas (voorheen B-Micy), voegt een nieuw hoofdstuk toe aan zijn showbizzcarrière. Hij heeft onlangs de hoofdrol in de wacht gesleept van een Surinaamse speelfilm die in voorbereiding is. Filmbedrijf Para’s Media (PM), de maker van ‘Willy Willy’ en ‘Djakata’, had King B en een andere artiest op het oog. Volgens PM-directeur El Durando Misiedjan, had King B zowel bij de auditie als in een populariteitspoll een voorsprong op ‘de andere man’. “King B blijkt een groter publiek achter zich te hebben”, aldus Misiedjan. De concurrent trok zich terug nog voordat de producer een definitief besluit had genomen. Omwille van privacy redenen heeft PM besloten om de identiteit van deze zanger niet vrij te geven. Er was geen sprake van een open auditie. PM gaat voor de hoofdrollen in deze film gericht af op mensen van wie ze denkt dat die de personages kunnen vervullen. “En zoals de kaarten nu liggen, zal King B een voorname rol hebben in deze film. Het wordt een liefdesdrama. Het project vordert gestaag. We hopen de cast bekend te maken als de opnames eenmaal zijn begonnen.” Maar wanneer de eerste opnames zullen plaatsvinden, dat is nog niet vastgesteld. Net als de eerdere films, zal PM ook dit project uitvoeren in samenwerking met Baja Films.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249