February 22, 2016


Rico Astrando lanceert nieuw clip ‘Fresh as can be’


February 22, 2016

De opkomende Surinaamse artiest Rico Astrando, die momenteel in de Verenigde Staten woont, heeft onlangs een videoclip gelanceerd van zijn nummer ‘Fresh as can be’. Rico is al een poos in de VS en doet het zonder getekend te zijn bij een muzieklabel, heel goed. Na zijn succesvolle nummers ‘Make it rain’ en ‘All of my homies’ zowel in Suriname als de VS, blijkt ‘Fresh as can be’ ook een steengoede te zijn. ‘Fresh as can be’ staat net als ‘All of my homies’ ook op Vevo en You Tube en is in december opgenomen in Suriname tijdens een familiebezoek. De clip is opgenomen in Club Tequila en Club Ace, waar heel wat vrienden en ook zijn Surinaamse fans in voorkomen. Van zijn Surinaamse fans krijgt hij in ieder geval veel liefde. “No matter if the haters tryna stop us, we ballin’ cause there ain’t no other options’ is een ‘line’ uit de songtekst van ‘Fresh as can be’, die hij uit op een smoothe hip hop beat. Aan de haters heeft hij niets, “I will always shine”, laat de artiest hun weten. Terwijl de artiest af en toe zijn misnoegen uit op zijn Facebook pagina, over dat Surinamers hun eigen artiesten meer moeten ondersteunen en waarderen, blijft hij hard werken aan zijn muziek en nieuwe nummers uitbrengen. Van de fans die hem de support en love geven, bedankt hij wel regelmatig via social media. Rico stond enkele jaren terug vaak op Surinaamse podia met verschillende Surinaamse rapartiesten. Zijn energieke optredens heeft hij in ieder geval niet achterwege gelaten. In de nieuwe videoclip is dat ook herkenbaar. Rico kiest ervoor om zijn nummers in het Engels uit te brengen, omdat hij internationaal qua niveau hogerop wil komen. De fans kunnen de artiest blijven volgens, want hij blijft leuke nummers droppen.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249