February 20, 2016


Two Crooks naar Suriname


February 20, 2016

Op 27 februari treden de Nederlandse jongens genaamd ‘Two Crooks’ op in Zsa Zsa Zsu. Zsa Zsa Zsu is tevens de organisatie die het duo laat halen. ‘Two Crooks’ staat bekend als de Dutch finest Urban DJ Duo. Het duo noemt zich geen dj’s, maar entertainers. Op die avond mogen de gasten dus veel entertainment verwachten. Two Crooks staat bekend om hun hits ‘Meisjes blijven meisjes’ en ‘Op en neer’. Op de avond zal naast dit duo, de avond compleet worden gemaakt met de dj’s: Rob de Clerq, Rovstraxx en Alan Rais. De voor verkoop van de kaarten voor het evenement kosten SRD 35 en zijn te verkrijgen bij Sash, Boembox en Courtyard Marriot.  Voor dit evenement is er een  prijs ter beschikking gesteld door Zsa Zsa Zsu, welke inhoudt een VIP tafel inclusief drank. Om in aanmerking te komen voor deze prijs, zul je op Facebook zeven vrienden moeten taggen met wie je deze prijs wilt winnen. De winnaar wordt op 26 februari bekend gemaakt.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249