Winnend Slee Juniors alleen koploper NGVB

Slee Juniors  heeft na de eerste ronde bij de Nieuwe Generatie Voetbal Bond (NGVB) de koppositie overgenomen. De ploeg profiteerde van de misstap (1-1) van Flora in zijn diens laatste wedstrijd van de eerste ronde tegen Vasco da Gama. Het verschil in punten tussen Slee Juniors, Flora en Saamaka bedraagt nu vijf punten. Slee Juniors staat op 24 punten, terwijl Flora en Saamaka nu elk 19 punten hebben.
In zijn eerste wedstrijd van de tweede ronde stuurde Slee Juniors de ploeg van Puwa Nani met 4-1 terug naar huis, dit na een 0-0 stand bij de rust. Robby Bodjie (2x), Etienne en Marcelo Doekoe (strafschop) scoorden voor Slee Juniors, terwijl Roue Finisie de tegentreffer voor Puwa Nani liet noteren.
Saamaka walste na een 7-2 ruststand met 13-3 over Ephraim. De doelpunten van Saamaka kwamen van Tagejo Paulus (5x), Guno Diekan (3x), Achantie Waipoe (3x), Morenio Akiemboto en Miquel Jonathan. Voor Ephraim scoorden van Wensley Reumel, Georgio Klemens en Romario Toemere.
Princo slaagde er niet in om zich te revancheren voor de 2-4 nederlaag in de eerste ronde tegen Broki. Ook deze keer moest Princo het hoofd buigen met 0-4, na een 0-2 achterstand bij de rust. Voor Broki was deze overwinning een welkome oppepper na twee nederlagen op rij. Clifford Alleyne, Severto Altman, Jerrel Adensiba en Sifillion Soekhoe scoorden voor de winnende ploeg. Jong Aurora bracht Vasas weer met beide benen op de grond, nadat die in zijn laatste wedstrijd verrassend met 2-1 won van Broki. Jong Aurora deelde met 5-0 een harde klap van uit aan de tegenstander. Bij de rust leidde Jong Aurora met 2-0. Rinaldo Lugard scoorde drie keer, waarvan twee strafschoppen. Lorenzo Lugard en Qudo Saaki namen de andere treffers voor hun rekening. De enige wapenfeiten van Vasas in deze wedstrijd waren de twee rode kaarten voor Andy Critchlow en  en Cyrano Williams (2x geel).
Morgen staan Puwa Nani en Vasco Da Gama om 18:00 uur tegenover elkaar en om 20:00 uur Vasas-Flora.