Brute beroving op winkel Albina

Een roversbende is in de nacht van donderdag op vrijdag j.l.  op brute wijze tekeer gegaan met zijn slachtoffers bij een roofoverval op een winkel langs de Pasieweg te Albina. Uit politiekringen wordt vernomen, dat de winkelierster (50-plusser), uit haar slaap werd gewekt door gestommel. Ze ging erop af en maakte de fout om een deur te openen met de bedoeling te kijken wat er gaande was.

De vrouw werd op dat moment overvallen door drie mannen, van wie zeker één gewapend was met een vuistvuurwapen. De rovers knevelden de vrouw en mishandelden haar, omdat ze vonden dat de roof nog niet genoeg geld had opgeleverd. Ze eisten meer. Ook een zoon van de vrouw werd gekneveld en met de kolf van een vuistvuurwapen op het hoofd geslagen.

Daarna vertrokken ze met een buit bestaande uit Amerikaanse dollars, euro’s, Surinaamse dollars en sieraden.

De vlucht vond plaats in een auto, mogelijk hetzelfde voertuig waarmee ze naar de winkel waren gekomen.  Volgens een beschrijving van de slachtoffers zijn de verdachten van Marron afkomst. Ze hadden hun gezicht gecamoufleerd door hun T-shirts over hun hoofd te trekken.

More
articles