February 6, 2016


Rob de Clercq wekt valentijngevoel op met productie


February 6, 2016

Dj en producer Rob de Clercq van de alombekende Jaarmix , is uit met een nieuwe videomix productie. De Clercq heeft op maandag 1 februari zijn jaarlijks terugkerend Valentine Videomix uitgebracht. Deze romantische videomix bevat de meest populaire ballads vanaf de jaren zeventig tot heden. Dus als je het valentijngevoel wilt krijgen, is deze videomix er één om niet te missen.  Deze productie van Rob de Clercq bevat vier videomixes. Elke videomix geeft een weergave van de romantische nummers uit een bepaalde periode, voor een bepaalde generatie. Op deze manier heeft Rob de Clercq getracht zoveel mogelijk iedereen tegemoet te komen die de voorkeur geeft aan ballads uit een bepaalde periode.  The 70’s Lovers Medley De dvd wordt geopend met de 70’s Lovers Medley. Deze mix is een aaneengeregen deel van verschillende werken uit de jaren zeventig. We krijgen video’s te zien als ‘You look wonderful tonight’, ‘Always and forever’, ‘Float on’, ‘How deep is your love’ en nog veel meer. Artiesten en bands zoals de Commodores, Walter Egan, The Temptations, Andy Williams en anderen komen ook voor in deze Lovers Medley uit de jaren zeventig.  Rob de Clercq heeft voor een degelijke afwisseling gezorgd van R&B en Blue eye soul in deze mix. Deze nostalgische mix roept met de platenkeuze zeker romantische herinneringen op uit de tijd van Evergreen en Motown. The 80’s Valentine Videomix In deze mix worden ballads van de jaren 80’s gemixt. Rob de Clercq heeft met de valentijns gedachte voor een uitstekende selectie gezorgd  van ‘love songs’ uit de ‘big’ 80’s. ‘On the wings of love’, ‘Cherish’, ‘Eternal flame’, ‘Kisses in the moonlight’, komen allemaal voorbij in een zeer romantische potpourri . Populaire zangers en zangeressen  waaronder George Benson, Taylor Dane, Freddie Jackson, Madonna en anderen maken hun opwachting in deze valentine videomix.  Er is zelfs gezorgd voor een romantisch latin tintje in deze mix, vandaar de aanwezigheid van video’s van Juan Gabriel en Julio Iglesias.  The Truly Madly Dreaming Videomix Deze mix bestrijkt de romantische deuntjes uit de jaren negentig tot 2010. Hierbij wordt een andere generatie aan ballads gepresenteerd door Rob de Clercq in de mix.  In dit gedeelte treffen we de zangkunsten aan van 98 degrees, Marc Anthony, Monica, Whitney Houston, Selena en andere artiesten van die tijd. Video’s van de platen ‘Truly madly deeply’, ‘I swear’, ‘You sang to me’, ‘When I dream at night’, zijn opgenomen  in dit gedeelte voor de valentijn generatie 90’s en 2000’s.  The Powerful Love Videomix Rob de Clercq heeft de romantische ‘easy listenings’ van het jaar 2010 tot heden verwerkt in deze videomix. De naam van de mix is een combinatie van de titels ‘Powerful’ en ‘Love me like you do’ van Ellie Goulding. In de mix zijn verder ‘See beneath your beautiful’, ‘Ik heb je, matrimony’, ‘You and I’, etc. opgenomen. John Legend, Katy Perry, Justin Timberlake,  Jayh komen allemaal voor in deze moderne Loversmix van de huidige generatie. Deze Videomix is uitgebracht op dvd en audio cd bij From Kay, With love. De mix bevat veertig videos. Volgens Rob de Clercq is deze videomix de ultieme sfeermaker tijdens de dagen naar Valentine toe en voor op de dag zelf. “Deze videomix biedt met de romantische deuntjes van toen en nu de garantie voor een happy valentine”, aldus Rob de Clercq.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249