February 6, 2016


Higher Collective Suriname en Skal M remixen ‘Hoe we doen’


February 6, 2016

Het duo Kevin Goedhart en Furgill Simons die de groep Higher Collective vormen, hebben samen met Skal M een remix uitgebracht van hun single ‘Hoe we doen’. De videoclip is ook al te bekijken op You Tube. ‘Hoe we doen’ is het eerste nummer van het jaar dat Higher Collective heeft gelanceerd. Deze jonge muziekgroep staat net als Skal M getekend bij Cubix Records. Higher Collective en Skal M zijn jonge muziektalenten, die steeds bekender worden in Suriname. De jongens van Higher Collective hebben in het verleden vaker nummers uitgebracht, maar toen was het nog echt een hobby. Het duo heeft sinds kort besloten om bij elkaar te komen en de muziek serieuzer aan te pakken. Hun muziekstijl varieert van R&B tot rap.skalid M artiest Skal M heeft vorig jaar een mixtape ‘Story Time’ uitgebracht. Skalid is echter geen nieuwkomer meer, hij is al langer dan vier jaar bezig met muziek en heeft eerder ook gezongen en video’s uitgebracht met de jongens van R-studio. Story Time is een verzameling van verhalen, welke hij op een abstracte manier vertelt, dus hij gaat minder in op details. Daarmee wil hij mensen laten voelen wat hij zelf voelt. Vorig jaar vertelde hij aan Teenie West, dat hij muziek op een laag pitje zou zetten, vanwege de drukte met schoolwerk. Zijn wens was ook om met meer Surinaamse producers te werken, omdat er volgens hem genoeg talent is in Suriname en hij kent er een aantal van. Het jonge talent had thans een album in de planning. Om hierover meer te weten, moeten de fans de muzikant blijven volgen. In elk geval morgen de fans meer verwachten van deze artiesten, want de komende periode zullen zij meerdere nummers opnemen. Dit is de link naar de videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=xUerRgBxDWU

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249