January 16, 2016


B-Micy lanceert nieuw videoclip ‘Je bent een ster”


January 16, 2016

De rapper Rodney Pinas, meer bekend als B-Micy, heeft onlangs zijn eerste videoclip van het jaar gelanceerd van het nummer ‘Je bent een ster (dan wat)?’. De clip werd op 11 januari gelanceerd. B-Micy die bekend staat om zijn hits ‘Zeg me waarom’, en staat momenteel getekend bij de Bigfootrecords Label. De artiest had beloofd dat hij in 2016 veel in petto zou hebben voor zijn fans en ‘Je bent een ster’ is er een van. De videoclip heeft al meer dan 8000 views. Het doel van de artiest was om binnen 24 uur 5000 views te halen en dat gebeurde binnen 21 uur. “Je bent een ster” (dan wat) is een raptekst dat gericht is naar artiesten die denken dat ze geweldig zijn en groot willen spelen, terwijl ze misschien juist de persoon zijn die je grootste fan is”, geeft de rapper aan.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249