L.S.D. lanceert owru yari song ‘its DESUMBER Time’

De feestmaand is aangebroken. Het is tijd voor december, ofwel in de volksmond #DESUMBER. Dit is gebaseerd op het docu drama ‘I Love Desumber’, dat enkele jaren geleden vertoond werd in TBL Cinemas, op alle Surinaamse TV stations, maar ook op Curaçao en Nederland. Uit deze hype is het woord desumber ontstaan wat uiteindelijk door het publiek tot de #DESUMBER movement is gegroeid. Deze movement heeft dit jaar de muziekband L.S.D benaderd om hun ‘end of the year party anthem 2015’  te maken. Een unieke kans om weer iets anders op tafel te gooien en om een bijdrage te leveren om het toeristisch gevoel voor ons land te vergroten. Het pop rock experimental duo liet er ook dit keer geen gras over groeien om creatief bezig te zijn met verschillende soorten stijlen. Voor dit project is een van de jongste en best ‘gifted’ EDM dj’s Issiah Roberts benaderd, waarna de populaire welbekende Mc van Suriname, niemand anders dan Mc Laco, het team compleet heeft gemaakt. Een EDM (Electronic Dance Music) club song met pop rock elementen en een stukje Dancehall-achtige riddim, wordt uiteindelijk de keuze voor de nieuwe en tevens 2de single van L.S.D. Vol enthousiasme heeft de band ook dit keer mogen ervaren dat het positief is ontvangen. De video clip is inmiddels ook al op YouTube.

Het nummer It’s #DESUMBER Time geeft dus aan dat het tijd is om met zijn allen in eenheid te gaan feesten en het eind van het jaar in extase af te sluiten. #DESUMBER probeert ook deze feestelijke eenheid als marketing middel te gebruiken om toeristen over de hele wereld aan te trekken om elk jaar onze owru yari met onze te vieren. Men kan deze movement steunen door een #DESUMBER Shirt te kopen. “December is van ons en we roepen alle mensen, Surinamers en niet Surinamers op, om gek te doen met ons want, it’s that time a year”, aldus L.S.D.

More
articles