Deva Boys bindt ook Boma Star aan zegekar

Deva Boys is goed op weg met haar plan om te promoveren naar de hoofdklasse van de SVB topsectie.
Donderdagavond kon tegenstander Boma Star de ploeg uit Commewijne niet afhouden van een zege.
Hoewel het team van trainer Henry Kia er alles aan deed tenminste een gelijkspel uit de strijd te slepen, kwam Deva Boys uiteindelijk toch als winnaar uit de bus.
De wedstrijd, gespeeld in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion, ging de pauze in met een blanco score. Maar ongeveer tien minuten na de spelhervatting zag Courtney Pita zijn kans schoon en plaatste hij de bal achter de BS-goalie: 1-0. Dit doelpunt zou de gouden treffer blijken aan het einde van het duel dat onder leiding stond van het arbitrale kwartet R. Coupain, E.Hiwat, R.Rensch en D.Zebeda.
Deva Boys gaat met de overwinning weer alleen aan kop in de SVB eerste klasse en heeft nu 12 punten uit 4 competitieduels. De ploeg van trainer Soekerie Sawirjo heeft nog steeds een ongeslagen status, evenals Voorwaarts, dat met een wedstrijd minder en 9 punten nu de runner-up is. Voorwaarts komt zaterdagmiddag om 17.00 uur weer in actie tegen Jong Rambaan, een duel dat door de geel-zwarte voetbalformatie in de eigen thuis-haven te Flora wordt afgewerkt.
Overige duels van zaterdag 5 december: Amardeep-PVV te SOLO om 16.30 uur; Caravan-West United te Moengo om 16.30uur; Santos-ACoconut te Nickerie om 16.30 uur. SNL en Papatam betreden op zondag 6 december om 16.30uur de strijdarena in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion. (DRP)

More
articles