November 28, 2015


Black Harmony december weer in Suriname


November 28, 2015

De zanggroep Black Harmony gaat in december Suriname weer aandoen voor het verzorgen van concerten. Het eerste optreden vindt op vrijdag 18 december in de Congreshal plaats. Het is de tweede keer voor dit jaar dat de populaire zanggroep uit Nederland, Suriname bezoekt. De eerste keer was in oktober. “Ik vond twee weken te kort, Suriname heeft te weinig gekregen van de groep. Dus december zijn we er weer  met de Black Harmony Pagara Tour. Deze show zal voor een ieder zijn, jong en oud”, vertelt Romario Panka, een der vocalisten. Black Harmony brengt traditionele en culturele Afro-Surinaamse muziek ten gehore. Via a capella komt de zangact het best tot zijn recht. Elk optreden wordt het publiek meegenomen op een muzikale cultuurreis en onvermijdelijk diep geraakt. De groep bestaat uit Orlando Ceder, Jamal Bijnoe, Romario Panka en Stefano Banel .

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249