November 21, 2015


Raffigio komt met nieuwe single ‘A Son f’Jah’


November 21, 2015

Vorig jaar kwam hij uit met zijn eerste officiële  single ‘A Son f’Jah’ en bereikte daarmee de verschillende hitlijsten, met als absolute klapper de felbegeerde nummer 1 positie op radio SRS. Dit succes zag de 26-jarige reggaezanger Raffigio niet aankomen. Hij is vooral overweldigd door de vele positieve reacties van zijn fans. Zijn muziek heeft mensen geraakt, vooral door de herkenbaarheid van het thema ‘Boze geesten’. Gemotiveerd door het enthousiasme van het Surinaamse publiek, is Raffigio na bijna een jaar stilte terug met een nieuwe single, genaamd ‘Babylon’. De single komt op 21 oktober uit. Er wordt een video geschoten, waarin Raffigio achterna wordt gezeten door Babylonische machten, zoals hij ze zelf omschrijft. Het belooft een spannende video met een verrassend einde te worden. Als we terugkijken naar de videoclip van ‘A son f’ Jah’ kijken we uit naar wederom spektakel! Hoewel de compositie en de zangpartijen van de talentvolle Raffigio afkomstig zijn, heeft hij niet alleen aan het reggaenummer gewerkt. De muziek is ingespeeld door een live band met een bijzondere aanvulling van Kenneth Arias op de saxofoon. De bekende producer Cegan laat ook weer zijn productie skills gelden, waardoor het eindproduct echt ‘af’ is. Raffigio kondigt wel alvast aan, dat er een tweede deel van zijn single ‘Babylon’ aankomt. Dat zal zijn officiële derde single gaan worden. Het wordt een Nederlandstalig nummer met zang en rap op een dubstep beat. Hoewel er nog geen album in het verschiet ligt, zullen er zeker eerst nog wat andere singles volgen. Raffigio houdt zich, zoals hij vorig jaar heeft aangekondigd, aan kwaliteit boven kwantiteit. Hij wil bovenal goede muziek maken, die de luisteraar diep van binnen raakt en stof tot nadenken geeft.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249