November 14, 2015


Vegetarian Food Festival van start


November 14, 2015

De Stichting Eat Yourself Healthy organiseert dit jaar de 4e editie van het Vegetarian Food Festival. Het festival vindt plaats op zaterdag 21 november van 11.00 uur tot 17.00 uur in het Kennedy Internaat, ingang Verlengde Gemenelandsweg 18 d, naast drukkerij Leo Victor. Dit evenement heeft als voornaamste doelstelling vegetariërs in Suriname zichtbaar te maken en de samenleving te informeren over de vele voordelen van een vegetarische leefstijl. Standhouders krijgen op dit festival een ‘podium’ om te tonen wat hun restaurant, catering, bedrijf of organisatie aan vegetarische voeding c.q. producten te bieden heeft. Hierin is ook inbegrepen veilig geteelde groenten en fruit. Bezoekers van dit festival zullen genieten van heerlijke Surinaamse en buitenlandse vegetarische gerechten. Ook wellness organisaties zullen informatie verschaffen over gezond leven. De bedrijven/organisaties die zullen deelnemen of wiens produkten ten verkoop zullen worden aangeboden zijn: Amandy’s Delicious Food, Body in Balance, Brahma Kumari’s, Feller’s Agrie, HEM Suriname, Ingi Services, Maria Internaat, Marron Vrouwen Netwerk, Organo Gold, Pater Ahlbrinck Stichting, Pikin Sranan, RGD , Simextra International, Trora Expeditions, vrouwen die cassaveproducten produceren.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249