Hot Newz (Wist U dit al…?

*De winnaars van het afgelopen fashion fest Suriname te noemen: Heinrich Renfrum (model), Kay van Dal (visagiste), Mozermo Creton (haarstylist) en Meredith Joeroeja (ontwerper), zijn gisteren in Nederland gearriveerd voor het vervolg van hun journey, welke maandag van start gaat. Dit jaar organiseerde Eddytude Studio 597, het ffs voor de tweede keer in samenwerking met MAFB uit Nederland.

*Er gaan geruchten rond dat er een soort van muzikale ‘beef’ gaande is tussen de rapper Colonel en een Nederlandse rapper (nog onbekend), waarin J- Mavilaz zich nu ook is gaan mengen. Echter is Colonel niet te spreken over deze ‘beef’.

*Dance -en Showband Trafassi is dit jaar met december in Suriname om optredens te verzorgen. Dit laat Boegroe ons weten. “ Het is jammer, maar niet erg. Ik heb het twee jaar achtereen gedaan, dus even weer wat anders. Ik hou van de variatie”.

*De Jamaicaanse Dancehall artiest Popcaan geeft op 21 november een concert in buurland Guyana…Sadhana Lila zangeres van 2 Famous CRW is in verwachting van haar eerste kind. Ze is trouwens al getrouwd.

*De Hip Hop groep Broederliefde van Nederland, is in december weer in Su. Op 28 december zijn ze te horen op de tennisbaan van Hotel Torarica samen met Apptijt en La Rouge.

*Dirigent en musicus Eldridge Zaandam, is bezig met het oprichten van een Suriname Music Ensemble. Het idee erachter is om een variabele groep enthousiaste zangers, zangeressen en muzikanten, bijelkaar te brengen op projectbasis om muziek uit het wereldrepertoire te presenteren.

*Nu al is bekend dat de populaire Hindi popgroep van Suriname The Juniors, volgend jaar weer op tournee gaat naar Nederland. De groep is geboekt van 14 tot en met 22 oktober 2016 voor optredens in Spanje.

*Poppe is de hoofdact van het komende Instagram Fesa van Damaru. Het feest met als thema ‘Stoer’ vindt op 4 december in Havana Lounge plaats.

*Wat ook heel leuk is om te weten : Dit weekend vrijdag, zaterdag en zondag, wordt in Aruba het One Love Reggae Festival met als mainact de reggaezanger Proteje en zangeres Jah 9- gehouden.

More
articles