EBS verlengt CTSS Plus slagbaltitel

De slagbalsters van de Ener-gie Bedrijven Suriname (EBS) hebben op het Cen-traal Toernooi van Sporten voor Staatsbedrijven Plus (CTSS Plus) hun titel op het onderdeel slagbal geprolongeerd. In de finale van dit jaar waren zij wederom te sterk voor de Fernandes Group. Het werd 91-79 voor de kampioen.
In de finale was de EBS de betere. FernandesGroup deed zij uiterste best, maar niet genoeg om een revan-che te nemen voor de verloren finale van het vorig jaar. In de eerste helft gaven de Fernandes-speelsters nog goed tegenstand, maar in de tweede helft ging het totaal mis. Vooral de uitjes en de vangballen hebben hun de das omgedaan. In totaal maakte de FernandesGroup 15 uitjes en sloeg het acht vangballen.
In de strijd om de derde plek was Telesur de betere van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM). In de felle zon wonnen de dames van de telecomprovider met 89-75.
De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) was erg ‘hot’ op de slotdag van het CTSS Plus. De Centrale Bank van Suriname (CBvS) werd met maar liefst 100 tegen 60 ingeblikt.
Het Staatsziekenfonds sluit het CTSS Plus af als voorlaatste op het onderdeel slagbal. Het SZF was met 80-75 de betere van Staatsolie.

More
articles