October 31, 2015


Meer ‘Music’ van Ray Neïman


October 31, 2015

De inmiddels 33-jarige zanger Ray Sibe, Neïman’s echte naam, is nu woonachtig in Europa, maar groeide op in Frans-Guyana en Suriname. Getekend bij het grote Sony Music label, wereldwijd dikke hits als ‘Viens’en ‘Lovely’ en inmiddels eigenaar van zijn eigen Destiny Record, een kleine greep uit de verdiensten van onze eigen Ray Neïman. Deze maand komt zijn nieuwe single ‘Music’ uit, die hem brengt naar zijn roots. Het belooft weer een grijsgedraaide clubhit te worden. Hij zingt over hoe trots hij is op zijn Afrikaanse afkomst en de liefde voor zijn cultuur. Daarnaast maakt hij een statement dat zijn muziek ook airplay verdient, want muziek kent geen kleur. ‘Music’ is een feestelijk dancenummer en gelet op de feestdagen die eraan komen, zal deze clubhit de juiste vibes losmaken bij het dansende publiek. Neïman heeft het nummer zelf geschreven en opgenomen en heeft het mixen en masteren uitbesteed. Met de release van ‘Music’ is niet alleen de toon voor het eindejaar gezet, Neïman kondigt ook aan nog voor het eind van het jaar naar Suriname te komen voor een show. In oktober komen zowel de single als de videclip uit. ‘Music’ zal niet alleen in Suriname worden uitgebracht, Neïman heeft plannen met verschillende landen waaronder Nederland en Frankrijk.  Voor de opnames is Neïman naar het Afrikaanse eiland Madagascar gereisd, waar er beelden geschoten zijn op prachtige locaties. Zoals we Neïman kennen, zullen er wederom professionele dansers extra sfeer brengen aan de clip. Neïman gelooft in zijn nieuwe single, maar geeft aan geen idee te hebben hoe het door zijn fans zal worden ontvangen. Wel verwacht hij dat als je je met hart en ziel inzet voor je werk, het resultaat daar zal zijn.  Net als bij zijn vorige nummers hoopt Neiman, dat er voldoende airplay zal zijn op de radio en in de clubs, zodat het publiek  kan genieten van ‘Music’. Hoewel er binnenkort geen album van Neïman komt, staan er wel nieuwe singles in de planning.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249