Hot Newz (Wist U dit al…?

*Damaru is in Nederland. Hoe lang hij daar gaat vertoeven, weten we niet. Wel staat op zijn programma een optreden op 13 november in Club Supreme in Arnhem.  Jannie en  Little Koloni zijn ook in het koude land. Dan weten jullie het ook.

*Lady Shaynah is genomineerd voor de Rotterdam Music Awards in de categorie ‘Aanstormend talent van 2015′.  Op dit moment is de zangeres en songwriter aan het toeren en verzorgd zij het voorprogramma tijdens The Dreamers Tour van Sabrina Starke. Lady Shaynah doet via haar Facebook een oproep om op haar  te stemmen als ´Aanstormend talent van 2015´. Er kan tot dinsdag 3 november worden gestemd. Op 6 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

*Gio en Keizer zijn in Curacao. Zondag doen ze Aruba aan. Gio en Keizer hebben net een nieuwe poku, getiteld ‘Omlaag’ uitgebracht. Het is de eerste single van hun EP die volgend jaar uitkomt.

*De Jamaicaanse reggae artiest Jah Cure komt voor de tweede keer dit jaar naar Suriname. Zijn eerste optreden vond in mei plaats.

*Dancehall King Beenie Man geeft op 10 november een optreden in ons buurland Guyana. Dit vindt in Club 704 plaats. Van Beenie Man verschijnt in december een nieuwe cd ‘Unstoppable ‘op de muziekmarkt.

*The Wailers, de band van de overleden reggaekoning, bestaat nog.  Ze doen dit weekend India aan voor het verzorgen van optredens.

Showbiz Feit

Harold Gessel  behaalde bij Suripop reeds met 10 liedjes de finale, waarvan 3 eindigden op nummer 2. Voor Suripop XVIII schreef hij het lied ‘Tak Nanga Mi’ met als arrangeur Bud Gaddum en vocalist Danitscha Sahadewsingh.

More
articles