Hot Newz XVIII (Wist U dit al…?

*De Kasekogroep Funmasters met Iwan Esseboom, Gerold Rink en Henry Menes, is weer bij elkaar. Van de groep is er net een single ‘Japi Tori’ uitgebracht. De song is afkomstig uit het nieuwste album.

*Team Loyal organiseert op 28 november in Havana Lounge het eerste Twerk contest in Suriname. Dit met live optredens van Surinames populaire kasekogroepen, dj’s en artiesten. De winnaar gaat naar huis met een ticket naar Curaçao.

*Spannend !! Op 23 december worden er twee reggae concerten gehouden. De ene is van Jah Cure en vindt in Flamboyant Park plaats en de andere is van Christopher Martin en vindt in de concerthal van Zenaida plaats.

*Er is vindt op 24 november bij de Old Skool Bubblin en Dancehall Bash XXXL in de V Tunnel een reünie optreden plaats van GT Connection met Sister Silly, Djoeka Lawtjie, Redman en Mallyman.

*De Hindi pop groep The Juniors is in Nederland. Hun eerste optreden vond op 17 oktober in Club Riviera in Rotterdam plaats. Vanavond treden ze in Den Haag op.

*De componist en toetsenist Harto Soemodihardjo is getrouwd. Hij stapte op 11 oktober in het huwelijkbootje met Margot Bouwman. Harto ontving in 2012 een koninklijke onderscheiding voor zijn jarenlange inzet en het kleurrijk maken van het cultureel diverse muzikale veld in Nederland.

*Dit jaar is het precies 17 jaar geleden dat de topzanger Edje Rust met Peggy Rust-Rellum trouwde. Het tweetal ontmoette elkaar in 1993.

*De wereldbefaamde Dj Chuckie geeft op 4 december een concert in Curaçao als mainact van het Paradise World Music Festival 2015.

More
articles