Cedric Manhoef wint World Figthing League

De Surinamer Cedric “Baas” Manhoef heeft afgelopen zondag het prestigieuze World Fighting League toernooi gewonnen. Het deelnemersveld van het toernooi was ijzersterk en bestond uit: William Diender, Edson Fortes, Massaro Glunder en Cedric Manhoef. Manhoef moest op één avond twee tegenstanders verslaan.
Zijn eerste wedstrijd was de halve finale tegen Edson For-tes. Het was een spectaculaire partij waarbij Manhoef drie rondes lang moest knok-ken voor de winst. Hij won overtuigend en mocht in de finale aantreden tegen een oude bekende: Massaro Glunder. De twee hebben in het verleden regelmatig met elkaar getraind en waren dus op de hoogte van elkaars kwaliteiten. Glunder is de rij-zende ster van Mike’s Gym, van zijn 19 prof partijen heeft hij er 17 gewonnen.
Het werd dan ook een finale waar het publiek enorm naar uitkeek. Kickboksen op het allerhoogste niveau was waar het publiek gedurende drie rondes op getrakteerd werd. Manhoef als eindwinnaar van het toernooi uit de bus. Hij mag zich nu met trots de World Fighting League 70kg Tournament Champion noemen.
Manhoef ontving onder meer de hoofdprijs van 14.000 eu-ro.

More
articles