Jongens verliezen stukje neus op ‘blind date’

Shakiel J. (17) en Badam A. (20) hebben elkaar tijdens een hevige vechtpartij wederzijds verwondingen toegebracht in het gelaat. Ze verloren beiden een stuk van hun neus. De vechtpartij brak uit toen de mannen tijdens een blind date bezig waren met de ‘daad’. De twee waren via Facebook in contact met elkaar gekomen. Shakiel blijkt de foto van een vrouw op zijn Facebookprofiel te misbruiken om mannen te verleiden om ze vervolgens geld en beltegoed te kunnen aftroggelen.

Volgens een verslag van de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname, had Shakiel zich aanvankelijk als een meisje voorgesteld op Facebook, compleet met de profielfoto van een meisje. Het lukte hem op die manier in contact te komen met Badam en de twee maakten uiteindelijk een afspraak om elkaar te ontmoeten op een adres in het ressort Latour.

Toen Badam op het adres aankwam waar hij het meisje moest ontmoeten, kwam een jongen gekleed in slechts een onderbroek vanuit een leegstaand perceel naar hem toe. Het bleek Shakiel te zijn. Badam wist, aldus de politie, toen pas dat hij met een man te doen had en geen vrouw.

Toch leidde het contact tot seks. De twee kwamen overeen, dat Shakiel Badam oraal zou bevredigen. Toen ze eenmaal daarmee bezig waren, wilde Badam toch iets meer. Hij wilde Shakiel ook anaal penetreren, maar Shakiel weigerde. Het gehaal en getrek liep zodanig uit de hand dat de twee verwikkeld raakten in een hevige vechtpartij. Badam heeft Shakiel een snijverwonding aan zijn neus toegebracht met een mes.

Aan de andere kant wist Shakiel een stuk van de neus van Badam eraf te bijten. Hij heeft Badam op meerdere plekken in zijn arm flink gebeten. Het gelukte Badam op een bepaald moment weg te rennen en hulp te zoeken.

De politie van Latour werd ingeschakeld en beide heren werden overgebracht naar het politiestation. Ze werden beiden voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Ze zijn daarna voor specialistische hulp verwezen naar de plastische chirurgie. Het tweetal is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld terzake wederzijdse mishandeling.

More
articles