Dieven gaan er met grote geldsommen Kirpalani Domineestraat vandoor

De onderneming Kirpalani N.V. gevestigd onder meer aan de Domineestraat, is in de nacht van zondag op maandag het slachtoffer geworden van een inbraak. Daarbij zijn er grote geldsommen in SRD en vreemde valuta buitgemaakt. Dit wordt bevestigd door de heer Shaam Kirpalani, directeur van het gelijknamige bedrijf aan De West.  Over de grootte van de buit wilde Kirpalani niets zeggen omdat de politie met het onderzoek bezig is.

De West confronteerde de heer Kirpalani met de security die 1×24 uur draait. Volgens de directeur is de security goed maar wenste niet verder in details te gaan met betrekking tot de diefstal. De Public Relations afdeling van de politie verklaarde dat er gisteren aangifte voor inbraak is gedaan en dat er nog niet veel over deze zaak gezegd kan worden, omdat men nog bezig is met het onderzoek.

Een betrouwbare bron meldde ons dat het om vier gemaskerde mannen gaat die vanuit de bovenkant van het gebouw naar binnen zijn gedrongen. Uiteindelijk is het viertal naar wij vernemen gelukt om ruim 2.8 miljoen SRD en grote geldsommen in deviezen mee te nemen.

door Ivan Summerville

More
articles