Kabel Boyz/LG blijft kwakkelen

Het gaat Kabel Boyz/Luna Groep echt niet voor de wind in de hoofdklasse zaalvoetbalcompetitie. Na een sterke start waarbij de promovendus vier van de eerste vijf wedstrijden in winst om-zette en één keer gelijk speelde, werd gisteren de derde nederlaag genoteerd in de eerste zes wedstrijden met Gino Brandon al coach. Gisteren was FC In-ternacional met 10-2 opnieuw te sterk, dit na de 7-3 zege op zondag 16 augustus in de eerste ronde. Brandon zat op zondag 30 augustus voor het eerst aan als coach nadat Kabel Boyz drie wedstrijden op rij had verloren. Hij debuteerde met een zege op Lengte Boys, maar in de vijf daaropvolgende duels verloor de ploeg drie keer en werd er ook één keer gelijk gespeeld. De ande-re zege kwam tegen The Lions.
Gisteren werd de tweede speelronde afgewerkt en Kabel Boyz bevindt zich na veertien duels op de vierde plek te-rug met 20 punten. FC Internacional volgt als vijfde met 18 punten, maar heeft wel twee wedstrijden minder ge-speeld en kan zowel Kabel Boyz als Pentagon inhalen op de standenlijst.
Pentagon is momenteel derde met 22 punten uit eveneens 14 duels.
Furgill Erenst van FC Internacional nam gisteren drie van de tien treffers voor zijn rekening.
Pentagon klom verrassend naar de der-de plek door The Lions met 5-3 te verslaan en behaalde hiermee zijn tweede zege van het seizoen op de tegenstan-der. In de eerste ronde won Pentagon met 5-4. Reding Ulrich (Pentagon) werd met twee doelpunten de topscorer.
ZV Mengao wees Giants met 8-2 terug. Giovanny Waal van ZV Mengao nam drie treffers voor zijn rekening. In de eerste ronde won Mengao met 5-3.
Ook koploper Styx won voor de tweede keer van Lengte Boys. Na de 7-2 in de eerste ronde werd het gisteren 5-3. Kevin Pandooi van Lengte Boys en Joel Khoen Khoen van Styx scoorde elk twee keer.
Uitslagen eerste klasse:
SC Scorpio-SV Orkaan 3-1. Umesh Bi-harie van SC Scorpio 2 doelpunten. ZV Zwaluw’96-ZV Inter Bom 9-2. Atish Sew-ratan van Zwaluw 3 doelpunten. Rising Stars-ZV Palo 11-2. Nazario Doesburg en Mitchell Remak van Rising Stars elk 3 doelpunten.
Uitslagen tweede klasse:
FC Exces II-Pentagon 2 3-2. Jurgen Vierklau van FC Exces II 2 doelpunten. FC Pro-SV Kabel Boyz/Luna Group 4-3. Revelini Overman van FC Pro en Trogillio Overman van SV Kabel Boyz/Luna Group elk  2 doelpunten. Ontspan-ZV JetBoys 3-2. Shawn Stolk van Ontspan 3 doelpunten.
Uitslagen zaterdag 26 september: Tweede klasse: All Stars-FCB 10-0. Jean-Paul Nijda van All Stars 3 doel-punten. Djogo 2000-SV Ale-gre 7-3. Jerrel Adensiba van Djogo 2000 4 doelpunten.
Veteranen: SCSV Barka-Club Noord 3-2. Derrick Garden van SCSV Barka 2 doelpunten.

More
articles