Alkaline tweede keer naar Suriname

De Jamaicaanse artiest, Alkaline, bezoekt Suriname voor de tweede keer. Dit zal gebeuren op 26 september in het Flamboyant Park. Winston van het Kruis, van de organisatie Extacy, die de artiest laat halen, zegt dat de fans dit keer meer mogen verwachten.

Vorig jaar was het een 2 in 1 show samen met Tommy Lee, waardoor Alkaline maar 40 minuten kon optreden. “Zowel de fans als de artiest kon niet echt aan zijn trekken komen. En omdat het publiek meer wil, gaat de Jamaicaan meer geven.”

De organisatie verzekert dat de fans dit keer volledig zullen genieten van Alkaline. Ook zal de artiest dit keer met zijn eigen live band optreden. Vorig jaar trad de artiest op onder begeleiding van de Surinaamse band ‘Mega Vibe’.

De organisatie belooft een topshow. Van het Kruis vraagt de Surinamers om op tijd aanwezig te zijn, zodat zij de optredens van de line-up met Surinaamse artiesten ook kunnen meemaken. Zijn ervaring met het publiek is, dat zij vaak tijdens het optreden van de hoofdact binnen komen. Het is volgens Van het Kruis niet leuk voor de Surinaamse artiesten om te staan voor een lege zaal. “ Kom op tijd en kom ook genieten van de Su-artiesten”, aldus Van het Kruis. In de line- up staan: HMG, Moses B, Jackson Blaai en King Koyeba.

More
articles