Kabel Boyz/LG blijft sukkelen

Kabel Boyz/LG blijft sukkelen
Internacional verliest ook van Styx

Kabel Boyz/Luna Group mag dan wel op de derde plaats staan in de hoofdklasse futsalcompetitie, maar die positie is in contrast met de resultaten van de ploeg momenteel.
De promovendus die een flitsende start ken-de met één gelijkspel gevolgd door vier over-winningen, incasseerde gisteren haar vijfde nederlaag in zeven duels. Kabel Boyz/Luna Group zette daarmee haar sukkelende reeks voort die begon met een 5-8 nederlaag op 30 juli tegen Pentagon. Daarvoor was op 19 juli de 5-2 zege op ZV Mengao de laatste in een reeks van vier opeenvolgende overwinningen welke dus een halt werd toegeroe-pen door Pentagon. Gisteren was ZV Men-gao wederom de tegenstander, maar dan in de tweede ronde. Kabel Boyz/Luna Group ging deze keer met 6-9 onderuit en nieuwbakken coach Gino Brandon leed zijn tweede verliespartij in vier wedstrijden. Brandon werd na een serie van drie verliespartijen als coach aangesteld in de plaats van Riaz Ha-biboellah. Hij startte op 30 augustus met een 8-5 zege op laagvlieger Lengte Boys, maar verloor daarna verrassend van hekkensluiter Giants. Kabel Boyz/Luna Group herstelde zich met een zege op semi-kampioen The Lions om vervolgens gisteren tegen ZV Men-gao de vijfde nederlaag in 12 wedstrijden te incasseren.
De ploeg bezet weliswaar de derde plaats, maar heeft nog wel twee wedstrijden minder gespeeld dan FC Internacional. De laatst-genoemde had vanwege het heengaan van een clubofficial een achterstand van drie duels opgelopen en heeft deze intussen ingelopen tot twee duels. Echter lijkt de rustperiode FC Internacional geen goed te hebben gedaan.
Bij “terugkeer” in de competitie verloor de ploeg van Ghalied Niamut afgelopen donderdag met 6-9 van Pentagon en gisteren moet zij met 4-5 ook haar meedere erkennen in landskampioen tevens koploper Styx. FC Internacional is intussen teruggezakt naar de zesde plaats met 14 punten uit tien wedstrijden, maar kan alsnog omhoog klimmen. Overigens revancheerde FC Internacional zich gisteren niet voor de 3-6 nederlaag op zondag 19 juli.
Ook Giants wist zich niet te herstellen voor de 1-5 nederlaag van 19 juli tegen The Lions. De hekkensluiter verloor gisteren voor de achtste maal in elf wedstrijden. Het werd 3-2 voor The Lions.
Stand hoofdklasse
1.Styx/KG 30 uit 12
2.ZV Mengao 26 uit 12
3.Kabel Boyz/Luna Group 19 uit 12
4.The Lions 16 uit 12
5.Pentagon 15 uit 11
6.FC Internacional 14 uit 10
7.Lengte Boys 5 uit 10
8.Giants 5 uit 11
Uitslagen eerste klasse zondag 13 september: FC Internacional 2-SV Orkaan 5-3; The Lions II-SC Scorpio 10-3 en ZV Zwaluw’96-SV De Vuist 7-4. Tweede klasse: MV&V United-Silent 4-3; Kabel Boyz/Luna Group 5-4; Pen-tagon 2-Ontspan 5-2 en FC United-ZV Jet-Boys 8-4.
Uitslagen zaterdag 12 september: Tweede klasse: FC Exces II-FCB 10-6. Jurgen Vierklau van FC Excess II 4 doelpunten.
Veteranen: ZIOS-SV Alegre 5-3. Darryl Amelo van ZIOS 4 doelpunten. SCSV Barka-Styx 2 4-4. Marlon Felter van Styx 2 2 doelpunten. Djogo 2000-Wasgo 9-8. Gino Brandon van Djogo 2000 4 doelpunten. Styx/M&N Car Center-Club Noord 3-2. Iwan Pinas van Club Noord 2 doelpunten.

More
articles