Hot Newz XVI (wist je dit al…?

*Kenny B schittert in de clip van de nieuwe single ‘Dominque’ van de top Nederlandse zangeres Anouk. Is dit het begin van de samenwerking tussen de twee artiesten?

* De top Kaskawi groep La Rouge heeft een nummer opgenomen met The Party Squad. Het nummer heet ‘Fassen’. La Rouge is de hoofdact van de derde editie van de All Black Everything Party die op 19 december in Famboyant wordt gehouden.

* Binnenkort zal Burger King Suriname weer zijn deuren openen.

* De Suripop ster Powl Ameerali vertoeft momenteel in Nederland. Hij gaf op donderdag 10 september samen met Edje Rust een wervelend optreden in Amsterdam.

*Prince Koloni gaat jammer genoeg niet meer optreden bij de show van de Jamaicaanse Dancehall artiest Alkaline op zaterdag 26 september in Flamboyant.

* Roue Verveer gaat op veler verzoek zijn Tjar A Lobi show in december weer opvoeren. Er zullen in totaal drie shows zijn. De eerste vindt op 20 december in Torarica plaats en de tweede op 22 en de derde op 23 december in Theater Thalia.

* De nieuwe poku van Die Jongen van de kerk, Asgar Koster, heet ‘Trendzetter’. Wat een opvallende titel voor een single. De clip is al op YouTube te bewonderen.

More
articles