Pentagon heeft gisteren voor een verrassing gezorgd in de hoofdklasse zaalvoetbalcompetitie. De ploeg gaf FC Internacional met 9-6 het nakijken en revancheerde zich voor de 3-9 nederlaag op zondag 5 juli in de eerste ronde. FC Internacional zak-te door de nederlaag naar de vijfde plaats met 14 punten uit 9 wedstrijden, terwijl Pentagon zich naar vierde plek werkte. De ploeg heeft 15 punten uit 11 partijen.
Internacional kwam gisteren voor het eerst sedert 20 au-gustus weer in actie. In de afgelopen periode werden drie duels van de ploeg uitgesteld vanwege het heengaan van een official van de club. Het was gisteren de derde nederlaag voor Inter-nacional, dat verder twee keer gelijk speelde en vier keer won. De ploeg krijgt zondag in koploper Styx een geduchte tegenstander.
Darl Amelo Furgill Ong A Fat, Miquel Fikki en Christopher Hall nam gisteren elk twee doelpunten voor hun reke-ning.
In een andere partij won ZV Mengao met 5-2 van Lengte Boys. Op zondag 12 juli won Mengao al met dezelfde cij-fers. De ploeg staat nog steeds tweede achter koplo-per Styx. Giovanny Waal leidde Mengao met 3 doelpunten.
In de tweede klasse won All Stars met 5-3 van FC Blend. Djeven WeeWee vond drie-maal het net.
Ontspan wees MV&V United ook met 5-3 terug. Gregg Fraser was goed voor 3 treffers.
Stand hoofdklasse:
1.Styx/KG            27 uit 11
2.ZV Mengao            23 uit 11
3.Kabel Boyz/LG        19 uit 11
4.Pentagon            15 uit 11
5.FC Internacional      14 uit 9
6.The Lions            13 uit 11
7.Lengte Boys              5 uit 10
8.Giant                   5 uit 10
Op zondag 13 september aanstaande kruisen Giants-The Lions, Kabel Boyz/Luna Group-ZV Mengao en FC In-ternacional-Styx/KG de de-gens in de hoofdklasse.

More
articles