Tweede ronde troefcallcompetitie van start

De Surinaamse Troefcall Bond (STcB) heeft dinsdag een aanvang gemaakt met de twee-de ronde van de reguliere “Sranan Biri”-competitie.
Kampoe behaalde een 84-68 zege op Shaktie. Kampoe had in de tweede ronde van de partij een voorsprong van 16 punten, maar de spanning kwam terug toen een koppel van Shaktie met 11-0 won. Bij aanvang van de der-de fase had Shaktie een mar-ge van 5 punten, maar in de laatste ronde wonnen twee koppels van Kampoe elk met 8-0 en daarmee ook de partij. Jitinderdath Ramcharan en Dewanand Gajadien hadden met 24 punten de hoogste score bij Kampoe. Bij Shaktie waren dat Radjinkoe-mar Chawhari en Sailesh Ganpath met 21 punten.
Openbaar Groen won met een century score van 105-47 van ‘t Hofje. Openbaar Groen wist elke ronde met ruim verschil te winnen.
De hoogste score bij de winnende ploeg kwam van Man-sing Sewdajalsingh en Dew-nath Alakramsing met 39 punten. Bij ‘t Hofje leverden Ricardo Noslin en Otmar Kerdijk 19 punten.
Jai Gandhi wees Kolibrie met 76-72 terug. Hoogste score: Jai Gandhi: Sameer Krishna-sing/Kisoorkoemar Beharie 22 punten. Kolibrie: Jules Keerveld/J.Henny 31 punten.
Trekkers ging met 86-60 langs Paloeloe, dat met drie koppels speelde. Hoogste score: Trekkers: Jerry Mel-cherts/Ruben Flier 33 punten. Paloeloe: Andrew Mul-ler/ Severinus Horb 32 punten.
De wedstrijden voor
vanavond zijn:
SMC-Ekta
Victorie-Olaria
The Joker Boys-Toppers
Sudhar-Formula

More
articles