Hot Newz XV (Wist U dit al…?

* Als we goed geïnformeerd zijn, zou de Miss verkiezing van Princess Ramada Hotel & Casino vanavond plaatsvinden. De hoofdprijs is 10.000 US dollars.

*Asia de Su gaat na ongeveer vier maanden sluiting weer open voor het publiek. Club Zsa Zsa Zsu -die in maart wegens oprukkende concurrentie en terugval in het nachtleven was gesloten – is daarentegen nog gesloten.

*Het programma van het concert van de Jamaicaanse dancehall artiest Alkaline op 26 september in het Flamboyant Park is al bekend. Naast de hoofdact zullen ook Prince Koloni, King Koyeba, HMG & Mozis B optreden. Alkaline komt voor de tweede keer naar Su.

*De vrouwelijke dj en producer C Futego heeft de video van een nieuwe song ‘Feel free’ op internet gelanceerd. Het is een voorproefje van haar album dat in 2016 uitkomt. C Futego is op 4 september de hoofdact van de Sexy Shades of Friday Party in Club Euphoria. Het komt niet vaak voor dat een Surinaamse vrouwelijke dj headliner in een club is. “Is een grote eer en ik zal ervoor zorgen dat ik goed voorbereid ben zodat in het publiek kan vermaken met een spetterend optreden”, vertelt ze.

*De populaire Afrikaanse gospelzanger Uche Agu wil graag weer naar Suriname om zijn nieuwe cd ‘The Glory Experience’ live te mogen presenteren. Uche scoort een grote hit met ‘My Good is Good’ (Double Double). Was in 2012 voor het eerst hier, daarna vorig jaar in mei.

*Marvin Josafath voorman tevens drummer van de gospelgroep The Josafath Family, is verloofd met zijn vriendin Abby. Wanneer gaan ze trouwen? We zijn benieuwd !

*De Nederlandse stand-up comedian, zangeres en actrice Jerita Toney komt naar Suriname voor een optreden. Dit vindt op 4 september plaats in Royal Ballroom Torarica. In haar voorprogramma staan : Double Trouble met Marvin Moesan en Jerrel Vierklau, Ruben Silvin, Damaru, Bryan Muntslag, Hunphrey & Friends en een fashion show van Fashion Clique.

*Ricardo Drue, bekend van de hit ‘Vagabond’ wordt gezien als de nieuwe soca sensatie van het Caribische gebied. Hij heeft dit jaar voor het tweede achtereenvolgende jaar de Soca Monarch wedstrijd van zijn geboorte-eiland Antigua gewonnen. Drue maakt ook grote kans op het winnen van een Internationale Soca & Chutney Awards.

More
articles