Dance Bootcamp Weekend 11e edition

De 11e editie van het Dance Bootcamp Weekend wordt op 12 en 13 september gehouden. Tijdens de Bootcamp worden er dans workshops verzorgd aan kinderen tussen 8 jaar en 16 jaar. Nadat de eerste succesvol werd afgerond, besloot de groep Surinaamse choreografen, waaronder de Myztikals en de Massive Clique een 11e editie te organiseren. Het doel van de Bootcamp is om dans serieuzer aan te pakken in de Surinaamse samenleving. Deze keer wordt het Dance Bootcamp Weekend  bij de Telesur – Clubhuis.

In dat weekend zullen verschillende dansstijlen worden verzorgd, waaronder: Popping (Dave Simson), Breakdance (Kevin Thompson), Hip Hop (Michel Maatstap & Stephano Linkers), Bharatanatyam (Chandel Menckeberg, Dancehall (Anique Marcet) en Afro door Fally van Gennip. Op de tweede dag, 13 september, wordt er speciaal voor 16+ deelnemers de dansstijl Zumba toegevoegd. Ook zal danstrainer Lorenzo Castillion zich aansluiten bij de Hip Hop dansstijl.

Voor de dansliefhebbers die graag willen meedoen aan een van deze dansstijlen, per workshop (dansstijl) kost het SRD 10 en voor een volledige dag (alle dansstijlen) SRD 65. Ook degenen die graag hun dans verder willen ontwikkelen, kunnen zich inschrijven door een mail te versturen naar su.dancebootcamp@gmail.com. Dat kan tot en met drie september. Hierbij is het belangrijk je gegevens te vermelden: je volledige naam, leeftijd en aan welke dansstijl je wenst deel te nemen. De workshops starten om 11:00 en duren tot 17:30 uur. Voor de herkenbaarheid zijn er ‘Dance Bootcamp’ T-shirts te koop voor SRD 30.

More
articles