Trinidadiaanse Glamorgan gast tijdens Yellow Birds Volleybal Invitational 2015

De volleybalsectie van de sportvereniging Yellow Birds krijgt de volleybalvereniging Glamorgan uit Trinidad & Tobago op bezoek.
In verband hiermee organi-seert de Surinaamse club in de periode 14 tot en met 21 augustus aanstaande interlandwedstrijden onder de naam Volleybal Invitational 2015.
Glamorgan arriveert met in totaal vijf ploegen, te weten: meisjes U-16, U-19 en da-mes en bij de jongens U-19 en de herenselectie.
Volgens Roberto Joval van Yellow Birds hebben alle verenigingen de gelegenheid gehad zich op te geven voor deelname.
Uiteindelijk hebben naast Yellow Birds ook Yelyco, Condor, Avanti, Parthani en Gideon positief gereageerd, terwijl ook de U-16 selectie van de Surinaamse Volleybal Bond (Suvobo) van de partij zal zijn.
Volgens Joval, die belast is met de algehele leiding zijn alle verenigingen in de gelegenheid gesteld zich voor deelname op te geven, om-dat de organisatie een ieder in de gelegenheid wilde stel-len om eens een interland-wedstrijd te spelen. Daarom zullen ook alle sets worden uitgespeeld. Door middel van dit systeem zijn de ver-enigingen in de gelegenheid om zoveel als mogelijk spe-lers in te zetten.
Naast de wedstrijden is er ook een training gepland voor de junioren, waarbij ze dus samen met de spelers van Glamorgan zullen trai-nen. Dit om het sociaal ka-rakter ook aan de orde te stellen en ook dat de spelers trainen onder een trainer met andere inzichten.
Glamorgan arriveert morgen in Suriname en vertrekt op 24 augustus. De gasten zul-len verblijven in het Emile de la Fuente Sportcomplex.
Deze wedstrijden worden gehouden met toestemming van de Suvobo.
Van vrijdag 14 tot en vrijdag 21 augustus staan er elke dag wedstrijden op het programma.

More
articles