Braziliaanse presentator live doodgeschoten

Een Braziliaanse radiopresentator is tijdens een live-uitzending doodgeschoten. Gleydson Carvalho, die bekendstond om zijn scherpe kritiek op corruptie, werd donderdag overvallen in zijn studio, meldt de Braziliaanse krant Globo.

De twee daders overmeesterden een receptionist en drongen de studio in de kustplaats Camocim binnen. Ze bevalen de geluidsman dekking te zoeken onder tafel en schoten daarop driemaal op Carvalho. De presentator bezweek onderweg naar het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De luisteraars van de zender hebben de schoten niet gehoord. Toen het incident gebeurde draaide Carvalho net muziek. Na afloop van het nummer zei een medewerker dat de presentator was neergeschoten en werd behandeld, waarna opnieuw muziek werd gedraaid.

More
articles