Woning afgebrand

De eigenaar van bar-dancing Mandela Square aan de Timmermanstraat kreeg hedenmorgen een zware klap. Terwijl hij zich bij de bar bevond, kreeg hij een telefoontje van de buren dat zijn huis in brand stond. Hij haastte zich naar zijn huis en kon slechts toekijken hoe de brandweer zijn werkzaamheden aan het uitvoeren was.
Volgens de ondernemer is het heel vreemd dat zijn huis vlam heeft gevat. Hij geeft aan dat er vanaf gisteravond niemand thuis was, daar hij samen met zijn gezin in de bar was. Vertegenwoordigers van de EBS, wisten het slachtoffer te vertellen dat tot nu toe blijkt dat de oorzaak van de brand niets met elektriciteit te maken heeft. Ondanks dat, durft het slachtoffer niet aan te geven dat er misschien sprake van brandstichting kan zijn. Hij zegt dat hij nu aan de toekomst moet denken daar hij nu samen met zijn gezin dakloos is.
De ondernemer vertelt verder dat de brand heel moeilijk te verwerken is, omdat hij enkele maanden terug ook afscheid van zijn moeder moest nemen. “ Ik verlies in een jaar tijd mijn moeder en al mijn huishoudelijke bezittingen.” Betreffende de oorzaak van de brand, is hij wachtende totdat de politie en de brandweer het onderzoek hebben afgerond.

More
articles