3e editie High Heel Run en Diva’s Only opkomst

Op zaterdag 1 augustus 2015 organiseert Marketing & Organisatiebureau SHARED VISION de 3e editie van: Paramaribo High Heel Run 2015 (dagprogramma) en Diva’s Only Lifestyle event (avondprogramma).Voor liefhebbers van hoge hakken, die er bovendien in slagen om een sprint te trekken op een paar stiletto’s van minimaal 9 cm hoog en maximaal 2cm breed, is de High Heel Run bij uitstek de gelegenheid om de strijd om het prijzenpakket aan te gaan.

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:
14.00 – 16.00 uur, Registratie & Hakkenmeting deelnames, Fotoshoot en Fashion- en Foodie market. Om 16.00 – 18.00 uur, Start High Heel Run (aan de Van Rosmalenstraat) en Prijsuitreiking bij Marriott Courtyard Hotel. Deze race zal plaatsvinden in- en rondom het Courtyard by Marriott Paramaribo. Er zal tevens een Fashion & Foodie market aanwezig zijn waar de bezoekers fashion- en lifestyle producten en heerlijke foodies kunnen kopen. De toegang is voor alle bezoekers gratis.

Inschrijving

De inschrijving kan via aanmelding op Facebook en persoonlijk inschrijven bij Dresscode aan de Domineestraat, dit kan vanaf zaterdag 25 juli om 10.00.Dit zal ook middels alle beschikbare mediakanalen nader bekend worden gemaakt. Deelname aan de Paramaribo High Heel Run is mogelijk als de deelnemers 18 jaar of ouder zijn en zich schriftelijk inschrijven (vanaf 16 jaar met schriftelijke toestemming van de ouders); deelname kost SRD 35, – per persoon en dient vooraf betaald te worden; deelnemende groepen*/ teams vanaf 5 personen
krijgt SRD 10,- korting per persoon.
De prijzenpot bestaat uit: Een ticket en accommodatie naar een buitenlandse bestemming, een geldbedrag, waardebon voor de kapper en waardebon voor visagiste, waardebon van onze kledingsponsor, waardebon van onze schoenensponsor, hotelovernachting, dinerbon en exclusief cadeaupakket.

Diva’s Only Lifestyle

Diva’s Only Lifestyle is een happening ter ere van de Diva die in elke vrouw schuilt. Dit event is een exclusief verzorgde avond op het Poolterras van Courtyard by Marriott Paramaribo.
Het thema van de avond is: ‘Bubble’s and Horse d’Oeuvre’s’. In een sfeer van luxe en glamour genietend van al het moois wat de avond biedt. Goede muziek, ontspannen gezelschap, zinnenprikkelende hapjes en niet te vergeten het tongstrelend vocht. Kortom: een avond om de ‘Diva’ in u te eren. De minimale leeftijd is 21 jaar.

More
articles