Hotnewz X (wist je dit al..?)

*Op 17, 24, 31 juli en 8 augustus nemen 15 deelnemers het tegen elkaar op tijdens de BHM® Comedy Glam™ voorronden in Amaranta Restaurant, Bar en Karaoke. Zij zullen in groepen van vier, elk vijf minuten on stage komen en zich van hun beste kant moeten laten zien. Welke 8 deelnemers zullen dit overleven… en van welke 7 nemen we afscheid?

*De bekende televisie presentatrice Gail Eijk heeft een boek geschreven. Het is een roman: ‘Tranen voor mijn horizon’. Het boek wordt op 15 november in Nederland gepresenteerd en op 29 november in Suriname. Hoofdpersoon Glory heeft een enerverende jeugd achter de rug waarover ze vertelt in het boek. Gail Eijk is al tien jaar hoofd Nieuwsdienst van Apintie Radio en TV en maakt onder andere het tv-programma ‘In de branding’.

*Got Talent 2015 gaat op 18 augustus in de Anthony Sporthal van start, het duurt tot en met 22 september. De shows zullen alleen op de dinsdagen plaats vinden. Staatolie is geen sponsor meer van het evenement. Dan weten jullie het ook.

* Er zijn plannen om in verband met 40 jaar onafhankelijkheid van Suriname op 25 november, een Miss Srefidensi verkiezing te houden.

* De hoofdprijs van het Duo Songfestival van Apollo Entertainment is 10.000 SRD. Voorafgaand aan de zangwedstrijden worden er ook audities gehouden. Deze vinden op 6 en 13 augustus plaats.

*Dancehall Artiest Red Rat is nog actief in de business. Hij geeft volgende week zaterdag 25 juli een optreden in buurland Guyana. Red Rat scoorde hits als ‘Oh No’, ‘Shelly Ann’ en ‘Tight up Skirt’.

*Het toneelspektakel ‘Law Man Doro Opo’ van A Sa Go wordt dit jaar gehouden op 31 juli. Op die avond komt A Sa Go weer met drie nieuwe toneelstukken en Jong A Sa Go zal ook een stuk opvoeren met als titel: ‘No Tek San a No Fu Yu’.

 

More
articles