Hot newz IX (wist je dit al..?)

* De talentenshow Youth Voice van de STVS komt eraan. Op 24, 25 en 26 juli worden de audities gehouden. Youth Voice is een productie waarin jonge deelnemers in de leeftijdsklasse 12 – 18 jaar hun zangtalenten, onder deskundige begeleiding, aan Suriname tonen. Dit jaar zou de show voor de zevende keer plaatsvinden.

* Kayente heeft nu ook een eigen band, The Show Rockers genaamd, de band bestaat uit tien leden

* Op 25 juli wordt twee Dance Feesten georganiseerd. Het gaat om: J’Adore in Club Euphoria en SoixanteNeuf 69 in Club Touche.

*. De voorronden van het komediefestijn Comedy Glam van Bijlhout Media vinden op 17, 24 en 31 juli en 8 augustus in Restaurant Amaranta plaats.

* Het Galibi Beach Festival wordt gehouden van 10 tot en met 13 september. Nu al is bekend dat Dj Gilly Gonzales, Enver en Adika zullen optreden.

*Fluitist Ronald Snijders speelde gisteren, vrijdag 10 juli, voor de tiende keer op het North Sea Jazzfestival. Hij was als gast van de Soulzangeres Ntjam Rosie, Rotterdamse met Kameroense wortels en haar band in de Darlingzaal te Ahoy, Rotterdam.

*De Jamaicaanse dancehall artiest Sean Paul, heeft na een jaar weer een clip uitgebracht. Het is een video voor het nummer ‘Take it Low.’ Deze track is gemaakt met de Full Speed Riddim: een productie van Dutty Rock staat op Sean Paul’s Full Frequency album waarop hij ook nummers heeft met artiesten als Nicki Minaj, Juicy J, Damian Marley, Prince Royce en Iggy Azalea.

More
articles