Bureau First Lady doneert 4 rolstoelen en symbolische cheques

(Foto Johan de Randamie)

Het Bureau van de First Lady, Ingrid Bouterse-Waldring, heeft vandaag vier rolstoelen, symbolische cheques en schoonmaakmiddelen gedoneerd aan personen en organisaties. De vier rolstoelen zijn gedoneerd aan drie bejaarden en een kind. Het gaat om een bejaarde van 95 jaar die slecht ter been is, de 77-jarige mevrouw Helouise die bedlegerig is en mevrouw Diana van 80 jaar die ook slecht ter been is. Het zesjarig kindje Ritesh, dat met een dubbele beperking is geboren, is in aanmerking gekomen voor een kuiprolstoel.
Vervolgens heeft de First Lady drie symbolische cheques overhandigd. Stichting Kibri Mi is in aanmerking gekomen voor een donatie van SRD 1845 voor de renovatie van een schutting rondom het gebouw en de vervanging van de dakgoten aan de achterzijde van het gebouwencomplex.
De Hendrikschool heeft ook een donatie ontvangen ter waarde van SRD 3895 voor de aanschaf van 880 stuks 4 duim massief stenen en 310 stuks 6 duim stenen en transportkosten voor het opzetten van een opslagplaats voor boeken. De huidig opslagplaats is aangetast door houtluizen. Voorts heeft een persoon een donatie van SRD 1130 ontvangen voor medische behandeling.
De acapella formatie Humphrey and Friends heeft schoonmaakmiddelen ontvangen die zij vervolgens zullen doneren aan de Stichting Claudia A. in verband met hun 15-jarige bestaan. De Sint Willibrordussschool heeft twee boekenrekken, een file kast, een dvd-speler en een white board ontvangen voor de verdere inrichting van de onlangs bijgebouwde vleugel.

door Melissa Achthoven

More
articles