June 30, 2015


Ford Ranger Wildtrak officieel gelanceerd in Thailand


June 30, 2015

Nauwelijks 3 maanden geleden sinds het lanceren van de nieuwe 2015 Ford Ranger, krijgt deze nu de Wildtrak behandeling. De variant van de Ford Ranger is kort geleden pas gelanceerd in Thailand en het uiterlijk spreekt voor zichzelf. Vergeleken met de normale 2015 Ford Ranger, heeft de Wildtrak wat additionele zwarte accenten op de neus van de pick-up. De nieuwe voorgrill ziet er stukken beter uit dan het oudere model en heeft dat ook te danken aan de precies geplaatste zwarte accenten. Net als het oudere model Wildtrak krijgt het nieuwe ook een unieke oranje kleur met donkergrijze accenten op de zijspiegels, deur handels en de zij luchthappers. Behalve dat, krijgt de Wildtrak ook een unieke achter roll over bar met unieke aluminium velgen en natuurlijk ook het Wildtrak grafisch pakket. Van binnen gaat de nieuwe Ford Ranger Wildtrak met wat nieuwe snufjes voort met bijna hetzelfde interieur als de normale Ford Ranger. De banken zijn nieuw met wat oranje gestikte accenten. In het midden van het dashboard zit het Ford SYNC2 infotainment systeem, met een 8 duim scherm voorzien van een navigatiesysteem met verschillende verbindingsoptie’s( denk aan USB, bluetooth en AUX in).2016-Ford-Ranger-Wildtrak-interior Onder de voorkap van de Thailand specifieke Ford Ranger Wildtrak zit de bekende 3.2 Liter Turbo diesel motor. De 6 versnellings automatische versnellingsbak is aangesloten op een elektronisch bestuurde schakelbak, die bestuurders de mogelijkheid biedt, om te schakelen tijdens het rijden. De nieuwe Ford Ranger Wildtrak biedt ook wat meer nieuwe veiligheidssnufjes, zoals : Lane Keeping Alert, voor en achter parkeersensoren met een geïntegreerd achteruit camerasysteem, adaptive cruisecontrol en een Forward Alert system als een standaarduitvoering. De 2016 Ford Ranger zal binnenkort zijn gezicht ook tonen in Suriname en verkrijgbaar zijn bij SEMC Motors NV.