Sudhar steviger aan kop in troefcallcompetitie

Sudhar heeft donderdag zijn koppositie verstevigd in de “Sranan Biri” competitie van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB). De ploeg wist in de achtste ronde te winnen van SMC, dat op de tweede plaats stond. De basis voor de 88-64 zege werd al in de eerste en tweede ronde gelegd.
Sudhar won deze fases met 26-12 om 26-15. De hoogste score bij Sudhar kwam van Radjinderkumar Anroedh en Dewanand Sheoratan met 26 punten. Bij SMC leverden Parveen Phalai en Basdew Raghoenath 28 punten.
Jai Gandhi klopte Trekkers met 85-73. De hoogste score bij Jai Gandhi was voor Na-vin Jiawan en Premnath Be-harie met 30 punten.
Bij Trekkers waren dat Les-ley Linger en Walmon Belfor met 28 punten.
Formula ging met 83-63 langs Ekta. Jerome de la Fuente en Amitkoemar Ha-noeman hadden met 31 punten de hoogste score voor Formula. Bij Ekta kwam dat van Anandkoemar Poe-ran en Henky Khemai met 20 punten.
The Joker Boys was te sterk voor Victorie. Het werd 85-76. De hoogste score bij The Joker Boys kwam van de koppels Primsing Lachmina-rainsing/Aziez Sahangoekhan en Alfred Biekman/Dhiradj-persad Soekhoe met elk 23 punten. Voor Victorie scoor-den Waldi Hart en Renata Meyer 22 punten.
Olaria wees Toppers met 84-64 terug. Hoogste score: Olaria: Rakesh Soekhai/ George Soekhai 30 punten. Toppers: Roberto Hasselbaink/Fred Vorm 21 punten.
De STcB meldt dat de afgelo-pen dinsdag gespeelde partij tussen Paloeloe en Koli-brie niet door Kolibrie maar door Paloeloe is gewonnen met 82-64.
Op dinsdag 30 juni aanstaande worden de volgende wedstrijden afgewerkt:
‘t Hofje-Trekkers
Victorie-Ekta
Sudhar-Toppers
Kampoe-Jai Gandhi

More
articles