Delegatie Art of Living Suriname naar Colombia en Peru

Een delegatie van Art of Living Suriname (AOL) is op 23 juni vertrokken richting Colombia en Peru. De afvaardiging doet deze landen aan, daar de oprichter van de International Art of Living Foundation, Sri Sri Ravi Shankar, eind juni naar onze regio zal afreizen. Hij zal verblijven in Colombia van 23 tot 26 juni 2015, tevens zal hij in Peru vertoeven van 28 juni tot 1 juli 2015.
In Colombia zal Sri Sri Ravi Shankar de hoogste onderscheiding ontvangen die het Colombiaanse parlement aan burgers geeft. De Surinaamse delegatie, bestaande uit vijf AOL-facilitators en een vrijwilliger, zal de plechtigheden in dit Zuid-Amerikaans land bijwonen. Sri Sri is nauw betrokken bij de vredesgesprekken tussen de regering en de guerrillastrijders. In Colombia zijn er twee grote publieke evenementen in het kader van zijn bezoek georganiseerd.
De vijf AOL-facilitators met Sam Mathoera als coördinator, zullen tevens tussen 26 juni en 1 juli aanstaande in Peru verblijven, waarbij een delegatielid na afloop van de evenementen aldaar, naar Columbia zal terugkeren voor deelname aan een Teacher Training Course (TTC), die tot 27 juli 2015 plaatsvindt.
In Peru zal Sri Sri ook een openbare lezing geven. De Surinaamse afvaardiging zal daarnaast participeren in de Teachers Refresher Meet (TRM) die in dat land wordt gehouden op 29 juni 2015. Na de TRM zal Sri Sri Ravi Shankar met elke nationale delegatie een aparte ontmoeting hebben, waarna een satsang (feestelijke bijeenkomst) zal plaatsvinden. De Art of Living Foundation heeft als doelstelling een stressvrije en geweldloze samenleving te creëren en is actief in meer dan 160 landen wereldwijd.

More
articles