Deze week visagie workshops beautician Rambaratsingh

De bekende beautician Reena Rambaratsingh, oprichtster en eigenaresse van de  Rotterdamse schoonheidssalon ‘Express Yourself Visagie’, zal deze week drie workshops verzorgen in Suriname. Rambaratsingh heeft twee jaren achter elkaar met haar bedrijf workshops gegeven, dit was zo’n groots succes, dat zij deze maand aankondigde wederom naar Suriname te komen om workshops te geven in Paramaribo. Dit keer organiseert Ranbaratsingh meteen drie workshops, en wel op donderdag 25 juni, vrijdag 26 juni en zaterdag 27 juni.

Rambaratsingh heeft haar krachten gebundeld met Sunaina Jagroep van Addictive Beauty. Zij verkoopt ook de cosmetica van Addictive (een Surinaamse beautybrand) in Nederland. Nu zal  voor de eerste keer, een make-up party worden georganiseerd door Rambaratsingh en Sunaina samen.  Reena Rambaratsingh is ook licentiehouder van Alex Cosmetic, een uniek huidverbeteringsmerk, waarmee zij in Suriname schoonheidsspecialistes heeft getraind. De firma van Rambaratsingh had eerder in oktober 2013 als try-out een visagie workshop gegeven bij Addictive Beauty en dit was zo’n groot succes gebleken, dat zij niet lang daarna aangekondigde wederom een workshop te willen geven in Paramaribo. Wat de schoonheidsspecialiste echter niet verwachtte, was dat er zoveel aanmeldingen zouden binnenkomen, dat zij ook toen drie workshops moest programmeren. Zelfs de dames die in oktober 2013 hadden deelgenomen, wilden graag een niveau-2 vervolgworkshop.

Er is overigens een goede samenwerking tussen Rambaratsingh en de Surinaamse topfotograaf Raúl Neijhorst. De twee hebben onder meer samengewerkt tijdens een Miss India Holland verkiezing. Neijhorst nam toen de fotografie van dit contest voor zijn rekening, terwijl Express Yourself Visagie de visagie van de missen verzorgde. Rambaratsingh wordt door velen beschouwd als een ware kunstenares die dames van een vleugje glamour voorziet. In de tv-wereld heeft ze onder andere gewerkt met Replay en de zanger Lange Frans. Ze is voorts manager geweest bij het cosmeticamerk dat valt onder het concern Estée Lauder. Rambaratsingh doet ook veel visagiewerk voor bruiloften en fotoshoots en verzorgt zelf regelmatig visagie-workshops, waarbij zij vrouwen leert hoe zij hun eigen make-up artiest kunnen worden.

More
articles