Kampoe herstelt zich na twee nederlagen

Bij de start van de zesde ronde in de “Sranan Biri” troefcallcompetitie heeft de ploeg van Kampoe zich na twee nederlagen weten te herstellen. Kampoe won groots van The Jo-ker Boys: 95-57. In de eerste ronde had de The Joker Boys een voorsprong van 5 punten, maar Kampoe kwam sterk terug en won de overige rondes ruim met respectievelijk 24-14, 27-8 en 26-12.
De hoogste score bij Kampoe kwam van Soe-rinderdath Ramcharan en Rewinder Gaja-dien met 30 punten.
Bij The Joker Boys scoorden Primsing Lach-minarainsing en Aziez Sahangoekhan met 22 punten het hoogst.
Toppers ging met 89-63 langs Shaktie. De hoogste score bij Toppers was voor de koppels Marlon Reding/Hendrik Soerokromo en Roberto Hasselbaink/Fred Vorm elk 25 punten. Hoogste score: Shaktie: Widjai Soebhag/ Max Soekhai 24 punten.Olaria was met 82-70 de betere van Openbaar Groen. Vicent Chan Jon Chu en Harvey Comvalius hadden met 28 punten de hoogste score bij Olaria. Bij Openbaar Groen waren dat Evita Ristra en Reiner Gemin met 14 punten.
‘t Hofje won opnieuw en dit keer van Victo-rie. Het was de tweede zege voor de debutant nadat vorige week de eerste overwinning was behaald. Het werd 78-62. Met 26 punten als hoogste score leverde Richenel Irion en Arno Burkelo een grote bijdrage aan de zege van ‘t Hofje. De hoogste bij Victorie was voor Johan Tjon A Kon en Gilbert An-ches met 19 punten.
De wedstrijden van donderdag 11 juni aan-staande zijn als volgt:
Kolibrie-Sudhar
Paloeloe-SMC
Formula-Jai Gandhi
Ekta-Trekkers

More
articles