Debutant t’ Hofje noteeert eerste troefcallzege

Bij de start van de vierde speelronde in de “Sranan Bi-ri” troefcallcompetitie is het  debutant ‘t Hofje eindelijk gelukt om de eerste punten te behalen. ‘t Hofje won in een spannende wedstrijd met het kleinst mogelijk verschil van Ekta: 85-84. Na de derde ronde had ‘t Hofje een voorsprong van 15 punten. Ekta won de vierde ronde met 26-12 maar kwam net 1 punt te kort om de zege op te eisen. De hoogste score bij ‘t Hofje was voor Riche-nel Irion en Kerdijk met 24 punten. Bij Ekta scoorden Lekh-radj Kalloe en Ramkriesna met 32 punten het meest.
Toppers wees Kolibrie met 87-74 terug. Hoogste score  Toppers: Marlon Reding en Hendrik Soerokromo  28 punten. Kolibrie: Arnold Oron/Ri-cardo Watamaleo 27 punten.
Victorie was met 86-69 de be-tere van Trekkers. De koppels Annelies Ormskerk/Eduard Holwijn en Emanuel Etman/ Roy Luitjes noteerden met elk 29 punten het hoogst bij Vic-torie. Bij Trekkers waren dat Lydia Saktoe en Maikel Hek met 23 punten.
Jai Gandhi-The Joker Boys 90-65. Hoogste score: Jai Gandhi: Praveenkoemar Ma-taw/Gopaal Ramlal 28 punten. The Joker Boys: Jurmen Best/Dhiradjpersad Soekhoe 24 punten.
Wedstrijden vanavond:
Shaktie-Sudhar
SMC-Openbaar Groen
Paloeloe-Olaria
Formula-Kampoe

More
articles