Koppel Mohamed/Moolchandani pakt U-13 tafeltennisdubbel

Het koppel Augillio Moha-med/Kunsh Mooolchandi is maandag winnaar geworden van het U-13 dubbeltoernooi van de Surinaamse Ta-feltennis Bond (STTB).
De wedstrijdcommissie van de STTB ging maandag van start met het eerste onder-deel van een drietal dubbelwedstrijden die zij op sche-ma heeft. Het ging in deze om de U-13 spelers die de kans hebben gehad om in koppels tegen elkaar uit te komen. Voor dit toernooi hadden zich vijf teams aan-gemeld. Aanvankelijk zou-den er meerdere teams moeten zijn maar de spelers van Smash Point onder de leiding van Gieta Girjasingh kwamen niet opdagen, dit ondanks het feit dat de wedstrijden sedert begin van het jaar op schema waren. Aan de wedstrijdleiding werd mede-gedeeld dat de spelers niet hadden getraind en dus niet van de partij konden zijn.
Op basis van de 5 teams werd gekozen voor Round Robin-systeem, waarbij alle teams tegen elkaar uitkwamen. De uitslagen van de drie laatste wedstrijden en de respectieve winnaars zijn alsvolgt: Jason Suarez/Jason Lesperans-Sharifa Hooghart/ Jennely Tamrin 2-1; Augillio Mohamed/Kunsh Moolchan-di-Gian Gangaram Panday/ Sharique Bipat 2-0 en Gian Gangaram Panday/Sharique Bipat-Joshua Getrouwe/Je-lanie Hooghart 2-0.
De eindstand: 1.Augillio Mo-hamed/Kunsh Moolchandi; 2.Jason Lesperans/Jadon Sua-rez; 3/4.Sharifa Hooghart/ Jennely Tamrin en Gian Gan-garam Panday/Sharique Bipat.
Later in de maand worden de data voor de U-18 en se-nioren dubbelwedstrijden bekendgemaakt.

More
articles