HardCore Entertainment gaat internationaal

De Surinaamse showorganisatie HardCore Entertainment is ook in de organisatie van het concert van de Latin ster Marc Anthony dat op 18 juli in Nederland plaatsvindt. “We zijn partners in het geheel en daar ben ik heel trots op. HardCore Entertainment gaat internationaal”, vertelt Shaike Maikoe van HardCore Entertainment. “Shaike Lights & Sounds zorgt voor het geluid en de belichting bij het concert en de special effects zullen worden verzorgd door dochteronderneming The Confetti Maker”, vult hij aan.
HardCore Entertainment die lang geen concerten in Suriname heeft georganiseerd, wil volgens Shaike nog graag grote shows doen, maar de omstandigheden in het land laten het voorlo- pig niet toe. Het laatste concert van de organisatie in Suriname was dat van de bekende Bollywoodzanger Rahat Fateh Ali Khan op 13 mei 2011 in de Anthony Nesty Sporthal.

Hiernaast heeft HardCore Kassav, Gentleman, Atif Aslam, Himesh Reshammiya, gehaald naar Suriname voor het geven van concerten.“We konden deze shows doen dankzij ondersteuning van bedrijven als Kuldipisingh, Rudisa, Cobe Gallerij, M & N Car Center, Sanousch Books, Jumbo Group, Amazone Internatio-nal”, benadrukt Shaike.

De deelname aan het concert van Marc Anthony is de eerste activiteit in verband met de samenwerking van HardCore Entertainment met één van de grootste Nederlandse Latin festival- en concert-organisators, Pal Mundo. Shaike Maikoe en RabonAccaibersingh zijn de oprichters van HardCore Entertainment.

More
articles