Street Kings komen naar Suriname voor straatvoetbaltoernooi

Stichting Sport Society Suriname en Street Kings Global hebben het voornemen om in Suriname en op een aantal eilanden in het Caraïbisch Gebied met de wereldberoemde ‘Streetkings’ uit Nederland, de Streetsoccer Caribbean Tour te organiseren.
Op zaterdag 16 mei aanstaande is er vanaf 16:00 uur ‘s middags een straat-voetbal toernooi op het Gladiolenplein te Zorg & Hoop met teams uit diverse wijken van Suriname. Er doen in totaal 8 teams mee waaronder de Street Kings (voorheen Masters of the Game), Street-killers, Livorno/Dijkveld, Geyersvlijt en Kasabaholo.
De lokale speler met de meeste panna’s wint een retour ticket Paramaribo-Cu-raçao aangeboden door Insel Air. Het wordt al met al een top evenement met spannende wedstrijden en entertainment. De Street Kings komen vanuit St.Maar-ten naar Suriname en vertrekken vervolgens naar Curaçao.
“Voetbal is wereldwijd de populairste sport. Met het oog op het WK voetbal in 2018 waaraan ons land wenst deel te nemen zal die populariteit alleen nog maar toenemen”, aldus de organisatie Big Entertainment.

More
articles