Meer dan 2000 personen Combé Markt/NDP-mars

Aan de wandelloop van het stafpersoneel en het personeel van Combé Markt, hebben meer dan 2000 mensen geparticipeerd, waarna de delegatie naar het huis van de voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), Desi Bouterse is geweest. Ook familieleden van de werknemers hebben aan de wandelloop deelgenomen.

Het stafpersoneel en het personeel van Combé Markt, zijn na de wandelloop met bussen vervoerd naar het huis van de voorzitter. Ongeveer 40 bussen hebben heen en weer moeten rijden om alle personen te vervoeren. De directeur van Combé Markt, Kries Kalipdewsing, de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij, Soeresh Algoe, de minister van Onderwijs en Volksontwikkeling, Ashwin Adhin en de president, hebben de pro-Bouterse demonstranten toegesproken.
Kalipdewsing heeft zich enorm opgewonden, nadat parlementariër Asiskumar Gajadien publiekelijk heeft gemaakt, dat Combé Markt zo’n SRD 80 miljoen tegoed heeft bij de regering.  Gajadien is van mening dat de directeur van Combé Markt deze activiteit ontplooit, omdat de overheid hem schuldig is.
Verder merkte Kalipdewsing op dat aleen de voorzitter van de NDP in staat is om Suriname te leiden en verder tot ontwikkeling te brengen, hij geeft dan ook alle ondersteuning aan de NDP. De NDP-voorzitter merkte op dat vandaag geschiedenis is geschreven. Het komt niet vaak voor dat een ondernemer zijn zaak sluit om ondersteuning te geven aan het beleid van het land.

door Melissa Achthoven

More
articles