Hot Newz, wist je dit al…I

• De eerste internationale reggae show voor 2015 is die van de Jamaicaanse reggaezanger Jah Cure op 25 april in de Anthony Nesty Sporthal. In het voorprogramma staan de artiesten Fredje Studio, bekend van de beroemde Aleke Roots Riddim. Jah Cure was in 2013 voor het laatst hier.

• Lady Shaynah is nu precies een jaar teruggekeerd naar Nederland om haar muziekcarrière daar voort te zetten. Ze zegt helemaal klaar te zijn voor de Next Step. Haar EP ‘Dare’ wordt in juni gelanceerd. Lady Shaynah, die officieel Shanice Redan heet, is de muziek ambassadeur van Rotterdam 2015.

• De populaire Engelse R& B zanger Jay Sean die vorig jaar februari zijn eerste show in Su gaf, geeft volgende maand een optreden in Nederland. Hij is de hoofdact van het muziekevenement Surinaams Feestje dat op 13 mei in Den Haag plaatsvindt.
• Surinames top Urban dj Andy Safado is dit weekend op Curaçao voor het verzorgen van optredens in een club. Hij vertrok vrijdag en keert in de vroege ochtend van maandag terug in Su. Dan weten jullie het ook.

• De bekende omroeper, presentator en MC Raynel Dalen, aka Ray D, werkt nu voor Radio 10. Dit na 10 jaar te hebben gewerkt voor de zender Radio One. Oh jaa… Ray D is net weer vader geworden van een zoontje, Rayham. Hij werd op 1 april geboren. Raynel heeft al een dochtertje Kishara (7).

• Tjatjie heeft een nieuwe poku: ‘Kon Go’. Het nummer is afkomstig van de Forgiving Riddim van Fredje Studio. De lang verwachte EP van de zanger kunnen we later in het jaar verwachten. Tjatjie wil in de toekomst van muziek gaan leven. Benieuwd!!

More
articles