“DOE zat duidelijke stappen in de goede richting”

“Wij zijn geen klagers, wij zijn geen partij die zielig gaat zitten doen, maar wij zijn een partij die duidelijke stappen zat in de goede richting. We gaan niet veel tijd besteden aan wat er links en rechts over en weer wordt gescholden of gezegd”, stelt Carl Breeveld, de voorzitter van Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE). Hij zegt dat DOE voor het belang gaat van Suriname. De voorzitter verduidelijkte de visie van de partij tijdens een persconferentie vanmorgen in Hotel Torarica.
Volgens de visie van de partij, moet een ieder gelijke kansen hebben in het land en zich kunnen inzetten om daadwerkelijk een bijdrage te leveren. Breeveld geeft aan dat de partij zich inzet om zaken te verbeteren die niet goed gaan, zoals het kiesstelsel wat beter ingericht moet worden. Hij zegt dat DOE zich gedurende de haast afgelopen zittingsperiode op een heldere en duidelijke wijze heeft geprofileerd. Op die manier onderscheidt DOE zich van de andere partijen.
De partij is er om de samenleving te stimuleren en te helpen om een helder en positief beeld te krijgen van Suriname. Het gaat dus om mensen die invulling moeten geven aan de taken van het land. DOE is er om ervoor te zorgen dat het verkeer goed loopt, dat er goed onderwijs is, dat de wegen goed begaanbaar zijn en dat er ontwikkeling is zowel in de industrie op het gebied van het bedrijfsleven en ook op sociaal gebied stelt de voorzitter. Hij zegt verder dat niemand mag achterblijven.
Breeveld hoopt dat zijn partij bij de aankomende verkiezingen genoeg parlementszetels verwerft om deel te kunnen uitmaken van het regeercentrum. Breeveld heeft zich intussen beschikbaar gesteld om eventueel vicepresident of president van Suriname te worden.

More
articles