Politieberichten

Verdachten op heterdaad betrapt en aangehouden

De 24-jarige John S. en de 23-jarige Ceder G., zijn op 26 maart door de politie van ressort Paramaribo in verzekering gesteld. De verdachten werden op heterdaad betrapt door een oplettende burger toen zij bezig waren in te breken in een restaurant aan de Anamoestraat. Na de aanhouding werden zij aan de politie overgedragen. De criminelen gaven toe gepoogd te hebben in te breken in het restaurant en dat zij geld uit de kassa wilden wegnemen. Recherche Centrum onderzoekt de zaak.

Vermoedelijke bromfietsdieven aangehouden en opgesloten

De 42-jarige Bryan J. en de 27-jarige Rotmond M., zijn op zondag 27 maart aangehouden  voor bromfietsdiefstal. Op woensdag 18 maart zijn twee bromfietsen gestolen op een woonerf aan de Kartaramstraat. De ene bromfiets is dezelfde dag teruggevonden in een bosschage verderop in de straat. Op zondagmiddag 27 maart zag de bromfietseigenaar zijn bromfiets voor een supermarkt aan de Anniestraat. Hij schakelde de politie gelijk in. De bromfietsbestuurder, Rotmond M., werd aangehouden en hij verklaarde dat hij de bromfiets voor SRD.500,- gekocht had bij Bryan J. Op zijn aanwijzing is Bryan J. achterhaald en aangehouden. Bryan verklaart dat hij de bromfiets heeft gekocht bij een man die hem alleen van gezicht bekend is. Hangende het onderzoek, zijn Bryan en Rotmond opgesloten, omdat het vermoeden bestaat dat zij de bromfietsendieven zijn. Deze zaak is in onderzoek bij Recherche Centrum.

Verdachte aangehouden en opgesloten ter zake diefstal door middel van geweld

De 24-jarige Joel P. is op dinsdag 24 maart in verzekering gesteld in verband met een gewapende diefstal bij een houtzagerij aan de Gompertstraat.   Het vermoeden bestaat, dat Joel en een andere man op donderdag 12 maart de eigenaar van de houtzagerij beroofd hebben onder bedreiging met een mes. Nadat zij het slachtoffer gekneveld hadden, namen zij geld en andere waardevolle spullen weg. Joel P. ontkent betrokken te zijn geweest bij het misdrijf. Recherche Centrum onderzoekt deze zaak.

More
articles